Migdalowe chlebowe paluchy (a'la tosty francuskie) z malinami i jagodami
Skladniki:
2 kromki chleba
2 jajka
3 lyzki platkow migdalow
Szczypta cynamonu
Szklanka jagod/malin
Przygotowanie:
Chleb obtoczyc w roztrzepanym jajku z migdalami i cynamonem. Ulozyc na blaszce wylozonej papierem do pieczenia. Piec ok 15-20 minut (do zrumienienia migdalow) w 180 stopniach. Nastepnie pokroic na kawalki, posypac owocami.
2 kromki chleba
2 jajka
3 lyzki platkow migdalow
Szczypta cynamonu
Szklanka jagod/malin
Przygotowanie:
Chleb obtoczyc w roztrzepanym jajku z migdalami i cynamonem. Ulozyc na blaszce wylozonej papierem do pieczenia. Piec ok 15-20 minut (do zrumienienia migdalow) w 180 stopniach. Nastepnie pokroic na kawalki, posypac owocami.
Komentarze
Prześlij komentarz