Batoniki jaglane
Czas przygotowania: 15 minut
Skladniki:
3/4 szklanki kaszy jaglanej
3/4 szklanki rodzynek
1 lyzka wiorek kokosowych
Przygotowanie:
Rodzynki namoczyc we wrzatku, nastepnie zblendowac (bez wody. w ktorej sie moczyly). Kasze ugotowac. Nastepnie polaczyc zblendowane rodzynki z kasza i wiorkami kokosowymi. Wylozyc na mala blache pokryta papierem do pieczenia i wyrownac. Wlozyc do lodowki, pozostawic na ok 1 h, pokroic w prostokaty.
#batoniki #jaglanka #kaszajaglana #przekaska
Rodzynki namoczyc we wrzatku, nastepnie zblendowac (bez wody. w ktorej sie moczyly). Kasze ugotowac. Nastepnie polaczyc zblendowane rodzynki z kasza i wiorkami kokosowymi. Wylozyc na mala blache pokryta papierem do pieczenia i wyrownac. Wlozyc do lodowki, pozostawic na ok 1 h, pokroic w prostokaty.
#batoniki #jaglanka #kaszajaglana #przekaska
Komentarze
Prześlij komentarz